Hasičský ples 2015

Hasičský ples 2015.jpg

Stalo se již tradicí, že poslední lednovou sobotu pořádají hasiči z Dubějovic hasičský ples a kde jinde než v Domě hasičů v Sedmpánech.

Tři týdny dní před plesem tři skupiny hasičů byli osobně pozvat všechny obyvatele Dubějovic a Sedmpán a také příznivce Dudějovic z okolních obcí. Zájem o ples zhledem k loňskému úspěchu byl velký, takže brzo se nám podařilo téměř vyprodat sedmpanský sál. Všichni organizátoři dělali možné i nemožné aby nezklamali očekávání hostů.  Připravovala se tombola, organizoval se zasedací pořádek a dolaďovali se poslední detaily. V den plesu bylo nutno připravit sál.  V 16 hodin jsme konstatovali, že je vše připraveno a že ples může začít.

Od 19 hodin objednaná doprava spřátelených hasičských sborů z Trhového Štěpánova a Sedmpán svážela hosty z okolních obcí. Ve 20:00 hodin hudební skupina FONTÁNA live první písní zahájila hasičský ples hasičů z Dubějovic. Pohled na téměř plný sál hostů a hrající kapelu bylo zadostiučinění za měsíční shon. Po první písni starosta hasičů přivítal přítomné, hudební skupinu a oficiálně zahájil ples. Po té začalo taneční veselí.  Hosté tančili a bavili se, na všech přítomných byla vidět dobrá nálada.

Po desáté hodině se prodávala tombola. Ta byla během chvilky vyprodána. O půlnoční o přestávce byly vylosovány a odměněny tři vstupenky. Hlavní cenou půlnočního losování byla „starostova hlava“.

I po půlnoci pokračovala zábava. Hudba hrála jako o život, taneční parket byl neustále plný. Bohužel k naší nelibosti po třetí hodině přestala hrát hudba a ples hasičů z Dubějovic byl minulostí. Hosté se rozcházeli, objednaná doprava dle požadavku rozvážela hosty až k domu. Sál osiřel, světla zhasla.

Takže za rok (pravděpodobně 30.1.2016) na „tradičním“ hasičském plese Hasičů z Dubějovic NA SHLEDANOU.

Ing. Antonín Vošický, starosta SDH

Prohlédněte si také fotografie z plesu…

Další fotografie od p. Vojty…


Vladimír Trpišovský / 9.2.2015

Akce, Fotografie